Apple executive presentation

Apple har en mycket effektiv och väl utarbetad formel för hur de ska få ut det mesta av sina produktpresentationer. Mycket av det som fyller ett event från Apple må kännas lite uttjatat för oss Appleskallar, men att repetera viktiga milstolpar när man har medias uppmärksamhet är inte fel. Joshua Schnell har med denna insikt som grundplåt listat fem helt säkra tips inför morgondagens presentation av nya iPhone.

Skämt åsido, jag kan bara inte stå emot att slänga in en egen liten gissning med anledning av inbjudan till Apples event. Rubriken This should brighten everyone’s day tror jag handlar om mer än det nya klatschiga färgschemat för iOS 7. Jag tror att det är dags för Apple att introducera IGZO-skärmar som bokstavligt talat ger en mer ljusstark skärm tillsammans med tunnare format och bättre batterilivslängd.

I min spaning om vad vi kan få se från Apple under 2013 är IGZO en viktig beståndsdel för att kunna fortsätta utveckla iPhone och iPad. Den nya tunnare iPad vi sett delar från stödjer helt klart tanken på ny skärmteknologi från Apple.