iPad mini

FanaticFone som läckt bilder på bakstycket till kommande iPad, släppte idag bilder även på bakstycket till nästa iPad mini. Designen på iPad mini har inget större behov av uppdatering och den enda synliga skillnaden är att Appleloggan på baksidan nu är integrerad i bakstycket istället för bara tryckt. Inget skvallrar om ifall nästa iPad mini skulle ha Retinaskärm eller inte och vad gäller det går ryktena vitt isär.

iPad mini

Det ryktas också om att nästa iPad kan släppas samtidigt med nya iPhone men det låter märkligt. Fullt fokus sätts på en produktgrupp i taget så det finns ingen anledning att späda ut en lansering på detta sätt. Däremot ligger nog inte en lansering av nya iPad och iPad mini särskilt långt efter den för iPhone för att möta efterfrågan i den viktiga julhandeln.

iPad mini

”One thing you are probably noticing is that the name “iPad” is missing from the rear housing, while we know for sure that this is the authentic part, we cannot say for sure if this is the prototype or the final version.”