Boeing CST-100 interior

Det finns en lång tradition med Appleprodukter i rymden. Inte minst genom alla personliga iPod som följt med många astronauter under uppdrag, bland annat Christer Fuglesang. Den nya rymdkapseln CST-100 som Boeing utvecklar för NASA kommer att kontrolleras av någon form av touchplatta. Valet står mellan iPad, Android eller Windows vilket borde göra detta till ett väldigt lätt ickeval.

Min andra blogg Rymdskrot har fått en liten nytändning efter att ha legat i träda. Rymdskrot är något av en testpilot för MaxiMac där jag kan laborera mer med teman och design.

Jag fick för ett tag sedan semesterinspiration till att använda det senaste responsiva standardtemat för WordPress till Rymdskrot och samtidigt organisera om och uppdatera innehållet. Resultatet känns riktigt bra och kanske kommer även MaxiMac att få en mer avskalad form framöver.