iCloud beta

Du som är registrerad Apple Developer (även gratisvarianten) kan nu börja använda Apples imponerande iWork for iCloud i betaversion för webbläsare. Det är bara att logga in till beta.icloud.com för att få tillgång till Pages, Numbers och Keynote. Alla dokument du skapat ligger redan och svävar i iCloud, redo att användas.

iCloud beta Keynote

iWork for iCloud fungerar direkt i Safari, Chrome och Internet Explorer för både Mac och PC och är helt klart en match för Windows Office. iWork täcker lätt in de flesta användares behov på ett enklare sätt än vad Office gör. Perfekt för oss kontorsmänniskor som fjättrade vid Windows ofta saknar möjligheten att snabbt göra ett snyggt diagram enkelt och smidigt alá iWork.

”To get started, simply go to beta.icloud.com with the latest version of Safari, Chrome, or Internet Explorer and sign in with the Apple ID associated with your Registered Apple Developer account.”