iPhone budget back

Den iPhone som ska ersätta iPhone 4, iPhone 4S och möjligtvis även iPhone 5 blir en iPhone 5 med plastbakstycke med namnet iPhone 5C. C står här för Color eftersom denna billigare iPhone kommer att finnas i ett antal smaskiga färger. Business Insider har kollat med en källa inom Apple som bekräftar namnet iPhone 5C och den design som blivit välkänd genom bakstycken som sluppit ut från Apples underleverentörer.

Budget iPhone

En rapport om arbetsvillkor hos Pegatron som monterar iPhone åt Apple talar dessutom öppet om iPhone med plastbakstycke som ännu inte kommit i full produktion.

Den som räknat med att Apple kommer att släppa en riktigt bantad lågprismodell har inte förstått sig på Apple. Jag är övertygad om att detta kommer att vara fullt ut en iPhone 5 som blir billigare genom billigare bakstycke, enklare montering och det faktum att modellen massproducerats så länge.

”Our source expects the iPhone 5C to launch along with the iPhone 5S, and says the leaks of colorful plastic iPhones are spot-on for what it will look like.”