Logic Pro X iPad Remote

Apple har släppt nya Logic Pro X tillsammans med uppdaterade livekompanjonen MainStage 3. Logic Pro X har inte tappat någon funktionalitet men däremot fått en hel del nya smarta funktioner. Möjligheten att kontrollera mycket på distans genom appen Logic Remote med en iPad eller iPad mini är en sådan skön ny funktion. Logic Pro X kostar blygsamma 1399 kronor och MainStage 3 endast 229 kronor genom Mac App Store. Logic Remote är gratis att hämta från iTunes App Store.

Jim Dalrymple ger högt betyg åt Logic Pro X i sitt test liksom Christopher Breen i sitt test av Logic Pro X för Macworld.

”Logic Pro X is the best music software release I’ve seen from Apple in a while. They added a lot of pro features, but at the same time managed to make the app more approachable—that’s a difficult thing to do.”