iPad E-posta sidans URL

Det har varit mycket fokus på hur iOS 7 kommer att se ut och vilka nya finesser som det borde innehålla. Något som kommit lite i bakvattnet är Apples egna appar för iOS. Det finns alternativ till det mesta som Apple erbjuder i form av egna appar, men det är ändå lite sorgset att de egna apparna inte utvecklats mer. Ett konkret exempel kommer från min gamla och trötta iPad.

Vill jag dela något med mejl (vanligtvis till min egen Gmail) från en av Apples appar tar det evigheter innan jag får förslag på mejladress. Från andra appar, till exempel Flipboard eller Twitter går det däremot kvickt att få fram mejladresser.

Sånt här känns som centrala funktioner där Apple absolut inte borde vara segare än sina medtävlare. Det är dags att Apple tar ett rejält grepp och än en gång gör sina egna appar till förebilder för innovativ och effektiv apputveckling.

”It was only recently that it occurred to me that my Phone and Photos apps were the last remaining bastions of Apple’s presence on my home screen, then I realized that maybe it’s time for a significant iOS upgrade.”