Blogg100

Fredrik Wass gör genom sin Bisonblog om satsningen från förra året med att uppmana till mer ihållande bloggande genom #Blogg100. Utmaningen som är öppen för alla bloggare är att publicera minst ett inlägg per dag i 100 dagar. En bra och välriktad spark i baken för såna som mig som slarvat med kontinuiteten i bloggandet på sistone.

Självklart är alltså MaxiMac med och jag fick även snabb inspiration till att göra om det jag gjorde för #golule. Det vill säga en webbplats som samlar och visar allt som tweetas med en viss hashtagg. Nya blogg100.nu är byggd som responsiv webb med HTML5 och CSS3 baserad på HTML5 Boilerplate genom Initializr med hashtaggen #blogg100 som visningskriterium.

Du som har en iPhone, iPad eller iPod touch kan gärna lägga till Blogg100 på hemskärmen för att enkelt kunna följa aktiviteten med #blogg100.