Den årliga teknikkonferensen AllThingsD var nästan den enda arena utanför Apples egna event där Steve Jobs offentligt gav sin syn på Apple och världen. Den första upplagan av AllThingsD sedan Jobs bortgång präglas starkt av arvet efter Jobs. Många gäster som intervjuats på scenen under årets upplaga D10 AllThingsD har kopplingar till Jobs och hans gärning.

AllThingsD har också släppt samtliga panelsamtal med Jobs från det första framträdandet 2003 till det sista 2010 som videopodcast genom iTunes Store. Några höjdpunkter från Steve Jobs framträdanden finns dessutom samlade i en liten retrospektiv video på knappt fyra minuter.

”He was on stage for six of the previous nine iterations, including a legendary co-appearance with Bill Gates in 2007. You can even argue that this is the conference that Steve built: A key reason that the then-unfamiliar contender for the hotly competitive conference dollar became a must-attend event was the announcement of Jobs’ presence.”