Det har dykt upp lite mer information kring filmen Jobs där Ashton Kutcher ska spela Steve Jobs. Filmen ska spänna över perioden från 1971 när Steve Jobs och Steve Wozniak träffades och började göra saker tillsammans, fram till det att Steve Jobs blev utmanövrerad från Apple. Ambitionerna verkar höga med ett starkt manuskript och regissören vill bara ha med skådespelare som går in fullt ut för projektet. Manusarbetet påbörjades innan Steve Jobs avled och Walter Isaacsons biografi gavs ut.

Ashton Kutcher verkar satsa helhjärtat på filmen och inser säkert vilken möjlighet en stark rolltolkning innebär. Steve Wozniak visar också stort förtroende för projektet och tror på Ashton Kutcher som ett bra val för huvudrollen. Man siktar på att släppa filmen lagom till Thanksgiving för att få en chans att knipa någon av säsongens filmpriser och kanske även bli nominerad till en Oscar.

”The fear that many might have is that Ashton was selected because he’s ‘hot’ right now. But I feel that his selection was done in the most professional manner. And I’m glad that he’s onboard. I think he’ll put a lot into it and that he cares about this particular subject.”