Det är många som förfasat sig över att Ashton Kutcher ska spela Steve Jobs i filmen Jobs. Personligen tror jag att Ashton kan överraska och få till ett bra porträtt av en otålig och självcentrerad ung Steve Jobs. Ett gäng alternativa skådisar har föreslagits för rollen som Jobs men det finns en mer intressant fråga kring filmen. Vem ska spela en ung Steve Wozniak?

Jag kan på rak arm inte komma på någon lämplig skådespelare för jobbet. Har du något förslag så får du mer än gärna kommentera och motivera varför just den personen skulle passa som Woz.

”Who should star as Apple cofounder Steve Wozniak? The choice is a tough one. After all, Woz has been a lovable character in the tech world throughout his career — and still to this day is first in line to pick up a new Apple product. Who can do Woz justice?”