Slår man upp Apple Inc. i appen Ordlista som ingår i OS X så får man fram en definition som idag inte känns särskilt fräsch och uppdaterad. Här behövs helt klart en bättre beskrivning av vad Apple betyder i dagsläget.

”Apple Inc. är ett teknikföretag som grundades 1976 i Kalifornien. Huvudkontoret ligger i Cupertino i Kalifornien. Apple Inc.:s mest kända produkter är Mac-datorn, den bärbara musikspelaren iPod, Mac OS och iLife-programmen som innefattar iTunes.”

Den presentation som Apple använder i sina pressmeddelanden är uppdaterad men ändå lite väl späckad med varumärken.

”Apple designar Mac-datorerna, världens bästa persondatorer, tillsammans med OS X, iLife, iWork och professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med iPod och iTunes Online Store. Apple har förnyat mobiltelefonen med den banbrytande iPhone och App Store och stakar ut den framtida utvecklingen inom mobila medier och datorenheter med iPad.”