Redan från start när iPhone 4S såldes i fyra miljoner exemplar under de första tre dagarna från säljdebuten stod det klart att Microsofts rekord med Kinect som snabbast säljande konsumentelektronikprodukt fått en utmanare. Med de extrema försäljningssiffror som Apple redovisat för iPhone där iPhone 4S står för lejonparten av försäljningen är det så gott som säkert att iPhone 4S är världens snabbast säljande konsumentelektronikprodukt någonsin.

”So to recap: the Kinect holds a genuine world record for selling eight million devices in 60 days. The iPhone 4S definitely sold four million devices in three days, and went on to sell as many as 33 million devices in 78 days. It seems extremely likely that somewhere between those two numbers Apple comfortably eclipsed Microsoft’s 60-day sales record.”