The Angry Drunk brukar komma med rejäla råsopar mot de värsta avarterna bland teknikskriverier. En sak som både Darby och jag har svårt att förstå är den rådande förtjusningen med att projicera alla möjliga och omöjliga förhoppningar på att Apple ska börja sälja feta teveapparater och därigenom revolutionera tevebranschen. Analytiker och teknikskribenter kastar upp vilka vilda idéer som helst i jakten på att kittla oss med Apples mytiska framtidsprodukt Apple HDTV.

”First we had the grand­pappy of this mis­be­got­ten idea, Gene Munster, spout­ing off at some con­fer­ence that he knew the price of the uni­corn. Next some lack­wit ana­lyst declared that he knew what sizes the uni­corn would come in. Unfortunately this stage of the rumor cycle is unavoid­able. It’s also one of the most infu­ri­at­ing stages; mainly because of the mind-fuckingly stu­pid shit that these magoos come up with.”