Jag blev lite nyfiken på hur det gått med Steve Jobs planer på att bygga nytt hus sedan rivningen av sin gamla herrgård The Jackling House äntligen blev av i början på året. Adressen hittade jag igen på ritningarna till det nya huset och sedan gällde det bara att se om Google Maps hade några nya flygfoton eller satellitbilder över fastigheten.

Det jag upptäckte var att det montage Gizmodo gjort där de lagt de nya ritningarna över flyg-/satellitbilder var felaktigt, det var inte alls rätt fastighet de använt sig av. Steve Jobs egendom ligger en bra bit vid sidan av huvudvägen och tog ett tag att hitta.

Efter lite letande hittade jag till slut tomten med The Jackling Mansion, men där syns fortfarande den gamla nu rivna herrgården. Jag passade i alla fall på att lägga över ritningarna på det nya huset på fastighetskartan. Om det är någon som råkar vara i trakterna vore det intressant med en liten exkursion för att se om det är något nybygge på gång eller om planerna lades på is med tanke på Jobs svåra hälsoläge.