John Siracusa och Dan Benjamin kastar en kritisk blick på företeelser i Applevärlden i podcasten Hypercritical. Största delen av den senaste episoden, The Wrong Guy, handlar om biografin över Steve Jobs som på goda grunder får utstå rejäl kritik. Johns huvudtes är att Walter Isaacson helt enkelt var fel man att få ansvaret att med full insyn skriva biografin över Steve Jobs. Isaacson har inte bemödat sig om att ta reda på tillräckligt om den industri som Jobs revolutionerade och kan därmed inte värdera de viktigaste momenten i historien. Dessutom kryllar boken av slarviga faktafel när det kommer till teknikfrågor. Detta är en timme och en kvart väl värd att lyssna på.

”John Siracusa and Dan Benjamin discuss Walter Isaacson’s authorized biography of Steve Jobs. Topics include Isaacson’s failings as an author and biographer, the technical cluelessness on display in the book, and Steve Jobs, Enemy of Progress.”