Möjligheten att få upp till 25000 låtar som du skaffat på annat sätt än genom iTunes uppdaterade till iTunes egna versioner med iCloud för en rimlig årlig kostnad, skulle komma till USA först med start i Europa nästa år. Men nu verkar det ändå som att denna möjlighet finns i iTunes 10.5.1 om man ska tro Apples egen beskrivning av uppdateringen (vilken såklart inte stämmer). Det gäller dock att se till att inte ha mer än 25000 låtar i sitt musikbibliotek annars fungerar inte iTunes-matchning.

Trycket på iTunes Match är extremt högt såhär i början så det kan dröja ett tag innan du får chansen till iTunes-matchning. Bara att hasta iväg till Programuppdatering under Äpplet i Menyraden och hämta hem.

”Once your music is in iCloud, you can stream and store it on any of your devices. Even better, all the music iTunes matches plays back from iCloud at 256-Kbps AAC DRM-free quality — even if your original copy was of lower quality.”