Söndagens minneshögtid för Steve Jobs i Stanford Memorial Church samlade hundratals vänner, affärsvänner, artister och familjemedlemmar. Bland de som talade var Jobs änka Laurene Powell Jobs, systern Mona Simpson och tre av Steve Jobs barn. Förutom rörande högtidstal förekom även en mer lättsam sida med skämt om Jobs. Bland de artistvänner som deltog gjorde Yo Yo Ma, Joan Baez och Bono framträdanden. Bill Gates, Larry Page, Michael Dell och Larry Ellison var några av de inbjudna från IT–världen.

På onsdag hålls en minneshögtid speciellt för Apples personal vid Apple Campus i Cupertino. Alla Applebutiker stängs även under en timme för att personalen där ska kunna deltaga via videosändning. Steve Jobs begravdes 7 oktober i Alta Mesa Memorial Park i Palo Alto, Kalifornien.

”Former U.S. President Bill Clinton and Vice President Al Gore came to pay their respects to Apple’s late co-founder who died at his home at age 56 of respiratory arrest after a years-long battle with a rare form of cancerous tumor on his pancreas.”