Apples hemstad Cupertino har lagt ut en mängd ritningar och renderingar av hur Apple Campus 2 har planerats och kommer att se ut när det är färdigbyggt 2015. Här finns en hel del detaljer som inte kommit fram vid den första presentationen av Apples planer.

Apples underjordiska auditorium för egna event och produktpresentationer kommer att rymma 1000 åskådare.

Förutom en stor mängd träd (många befintliga träd skyddas) på området runt om och mitt i Apples Campus 2, finns även fruktodlingar (äpplen), örtträdgård och en botanisk trädgård på området.

Apple kommer säkerligen inte att ha några problem att dra till sig skarp arbetskraft med denna riktigt sköna arbetsmiljö.

”It’s a pretty amazing building. It’s a little like a spaceship landed. It’s got this gorgeous courtyard in the middle… It’s a circle. It’s curved all the way around. If you build things, this is not the cheapest way to build something. There is not a straight piece of glass in this building. It’s all curved. We’ve used our experience making retail buildings all over the world now, and we know how to make the biggest pieces of glass in the world for architectural use. And, we want to make the glass specifically for this building here. We can make it curve all the way around the building… It’s pretty cool.”
– Steve Jobs