Jag är helt nöjd med att ha Google+, Facebook, mina bloggar och andra webbtjänster öppna under varsin flik i Google Chrome. Safari använder jag som huvudsaklig webbläsare för nyhetsjakt med RSS och för vanliga webbplatser. Vill du ha Google+ i ett helt eget fönster som en fristående app så finns en del lösningar. Du kan använda Fluid för Mac, terminaltrix med Chrome och makeapp.sh, eller helt enkelt ladda ned en färdig webbapp komplett med snygg ikon för Google+.

Personligen är jag inte särskilt överväldigad av Google+ och tror att den bestående delen kommer att bli den lilla delaknappen med +1 som fyller samma funktion som gilla hos Facebook, men inom Googles söknätverk. Det är helt enkelt för meckigt att själv hålla på att sortera saker inom Google+ cirklar och andra delar. Facebook och Twitter har löst detta smidigare utan att belasta användaren alltför mycket med sorterandet.

Vill du ha en inbjudan till Google+ är det bara att droppa din mejladress i kommentarerna. Jag ska försöka fixa så många som möjligt.