Twelve South har gjort det igen. Från att ha tagit fram riktigt läckra fodral till MacBook Pro, MacBook Air och iPad har de nu tagit fram ett grymt smart fodral till iPhone. Precis som tidigare varianter så ser BookBook for iPhone ut som en gammal inbunden bok i patinerat läder. Förutom iPhone rymmer fodralet körkort och kreditkort, nästan allt du behöver med andra ord.

Läckerbiten kostar 60 USD och går än så länge endast att beställa från USA. Förhoppningsvis dyker den som de tidigare modellerna även upp i Apple Store. BookBook for iPhone är helt i sig själv en lockande anledning att äntligen köpa en iPhone 4.

”Talk about convenience – now you can ditch your wallet and replace it with this case and carry one less thing in your pocket. The case also has holes in the right places for easy access to your handset’s hardware buttons, ports and cameras. From the outside, the handmade leather case with its hard-back covers and vintage finish lends itself perfectly to the fans of Indiana Jones memorabilia.”