Som väntat tycks det inte bli några fler reklamfilmer i Apples långlivade reklamkampanj Get a Mac, vilket bekräftas genom en intervju med Justin Long (Mac). Det kommer däremot att bli mycket spännande att se hur Apple ska positionera sin gamla kärnverksamhet marknadsföringsmässigt framöver. Mitt tips är att man kommer att hålla fram likheterna samt smidig samverkan med sitt mobila operativsystem.

”You know, I think they might be done. In fact, I heard from John, I think they’re going to move on. I can’t say definitively, which is sad, because not only am I going to miss doing them, but also working with John. I’ve become very close with him, and he’s one of my dearest, greatest friends. It was so much fun to go do that job, because there’s not a lot to it for me. A lot of it is just keeping myself entertained between takes, and there’s no one I’d rather do it with than John.”