Antalet prylar som behöver laddning har ökat rejält på sistone. Att arrangera en vettig laddstation är inte det lättaste och blir sällan riktigt snyggt och smidigt.

Refresh från Bluelounge är en ny laddstation som lyckas vara just snygg, smidig och smart. Inbyggda korta sladdar finns för de flesta vanliga format och drivs av en gemensam nätdel. De vanliga USB-kontakterna funkar till exempel finfint med adapterkablar till vanliga mobiltelefoner. Lägger du till ett par av dina vanliga iPod/iPhone–kablar kan du ladda fyra iPod/iPhone samtidigt.

Korta kabeladaptrar för de vanligaste teknikprylarna och mobiltillverkarna kommer inom kort att finnas för köp. Varje kabel har en minnesfunktion så att de efter ett tag ligger still på sin plats redo för inkoppling av din slutkörda pryl. Refresh levereras med följande kabeladaptrar:

  • 2 iPod / iPhone kontakter
  • 1 Mini USB
  • 1 Mikro USB
  • 2 USB-kontakter

Refresh kostar 849 kronor, finns i vitt, svart samt rosa och väntas komma in i lager mot slutet av augusti. Går att förbeställa direkt från Vendoras webbutik som även har andra sköna tillbehör.