Steve Wozniak dök under en period upp som gubben i lådan lite överallt och har mestadels pratat om gångna tider och Apples tidiga historia.

Här lägger Woz däremot fram en del väldigt skarpa tankar kring vad Steve Jobs viloperiod från Apple kan innebära framöver. Att ta en timeout från ett krävande uppdrag kan ofta ge nya perspektiv på saker och ting. Något som är en fördel när det gäller att tänka längre fram i tiden och komma på nya lösningar. Apples pipeline med produkter är välmatad idag, om ett halvår kanske Jobs klurat ut nästa stora genombrott – One More Thing.

Steve Wozniak Talks About Steve Jobs’ Health

”What do you do when you rest? Sometimes your mind floats. A person like his is probably going to work out […] better concepts and products, and the way the future can be — the way we live our lives — you know, more than almost any individual could,” he said. “It’s probably a great, great thing for Apple.”