Romain Moisescot är en ung fransman som sedan ett par år tillbaks servar Applevärlden med fakta, bilder och video kring Apples boss Steve Jobs. Webbplatsen all about Steve drog igång 24 februari 2006, vilket samtidigt var Romains nittonde och Steves femtioförsta födelsedag.

Från att ha varit väldigt enkelt uppbyggd har innehållet ökat rejält genom åren. Romain har nu byggt om webbplatsen och kan visa upp ännu mer för den som är intresserad av Steve Jobs liv och verksamhet. Nu går det till exempel utmärkt att titta närmare på de viktigaste geografiska platser som Steve rört sig mellan. En nyhet för mig var en titt på Jobs föräldrahem i Los Altos, med det garage där Apple föddes och Apple-1 fick liv.

För den som vill ha lite bättre koll på Steve Jobs liv finns dessutom en intressant biografi att ta del utav i såväl lång som kort version. Den längre varianten går dessutom att ladda ned som pdf.