Om det inte stod helt klart förr så fick jag beviset igår. Ska man få riktigt mycket trafik till sin webbplats/blogg så ska man fiska väster om Atlanten, alternativt dra till med en titel i stil med – Naken lunch utan CSS. Vilken tur att jag inte är så opportunistisk att jag tar till sådana utstuderade trick mer medvetet.

Fick ett tvärt hopp uppåt i trafiken till MaxiMac igår. Allt beroende på att Tamara Keel på en av sina egna bloggar stolt utropat att hon nu fått internationell ryktbarhet. Jag hade nämligen länkat till hennes utmärkta artikel om iMac hos Low End Mac.

Tamara har förutom en del riktigt djupt rotade amerikanska föreställningar om vikten av allas rätt att hantera automatvapen, även ett intresse för digitala fossiler, främst i form av gamla Macar. Vill du veta mer om hennes experimenterande med gamla Macar är det bara att ta en titt på bloggen Digital Fossils.

Yes Tamara, you are truly international now!