Kommentarerna kring Apples presentation ”The Beat goes on.” som snart drar igång, har på sistone växlat upp från ganska beskedliga förutsägelser till mer feberaktigt storvulna känslor. Vad som kommer är inte klart, men många säger nu att det blir något riktigt, riktigt stort och imponerande.

Följetongen med The Beatles vara eller inte vara i iTunes Store verkar få ett slut. Men detta är på intet sätt någon av de stora nyheter som väntas.

Beatles/Apple iTunes Commercial

Paul McCartney ska åtminstone komma med ett väl tajmat uttalande genom BBC Radio 1. Jag räknar kallt även med videolänk till Steve Jobs med publik i Moscone Center.

Alldeles snart får vi reda på vad Apple har för godis att visa upp denna gång. Många kommer att rapportera direkt från presentationen, bland annat Macworld US, Engadget och märkligt nog Ekonominyheterna.