Steve Wozniak har synts mycket i media de senaste åren, efter en lång tid av anonymitet. Peter Moon har fått en pratstund med den Segwayåkande Applegrundaren. Mycket är sådant vi redan hört, men en av Woz aktuella framtidsplaner är ett nytt element.

”I have a long dream to build my own house in a very energy-efficient approach. That’s going to be very soon. It uses the right kind of wood that serves as a heater and as an air conditioner, combined with some other techniques in how the wood is assembled to operate energy life pressure. You don’t have to add energy into a house after you build it. I love that concept. It’s like the way I used to make computers. I want to build it myself.”

Jag fastnade själv för denna energieffektiva hustyp via en artikel från David Pogue och har hittat en intressant svensk hustillverkare, X–house, som använder denna princip.