Som väntat har Steve Jobs legat i hårdträning inför måndagens presentation vid WWDC. Fake Steve Jobs kan inte avslöja något om innehållet i öppningsanförandet, men väl om de grundliga förberedelserna.

”Every day I spend hours running through my presentation, even before the actual text has been written. Hit my spot, say a line, click the remote, boom. Hit my spot, say a line, click the remote, boom. Look out at audience, turn left and right, pretend to make eye contact, try to look slightly wooden and unnatural. It’s harder than it looks, trust me. It’s just that I make it look easy. After rehearsal I’ll spend an hour looking into a mirror working on my hypnotic gaze. Every other day I meet with my beard colorist, Annalisa, to make sure the salt-and-pepper mix is perfect. And my couture consultant Katarina brings me fresh samples of mock turtlenecks.”

Artikeln börjar som en attack på Bill Gates brister som talare och presentatör, men det är roligare att få veta mer om Fake el Jobsos fejkade förberedelser.