Det känns nästan som att en storm är på väg, eller så är det bara det varma vädret som spökar. Med all hajp kring iPhone, som inte verkat avta det minsta trots beskedet att det är 29 juni som gäller som säljstart, har AT&T tagit till extra personal/vakter för att klara av det väntade kundtrycket.

Många av deras runt 1800 säljställen kommer att ha extrainsatt personal ända från slutet av juni till augusti. Apple har dessutom varit väldigt tydliga med att göra klart att det är först till kvarn som gäller. Inga inofficiella väntelistor får användas för att gå före i kön.

Andra rapporter talar om att Apple gjort en helt osannolikt massiv uppbunkring med iPhone inför premiären. Hela tre miljoner iPhone ska enligt dessa källor finnas redo till försäljning om tre veckor.

På detta vis finns möjligheten att Apple lyckas få till helt fantastiska försäljningssiffror redan den första dagen iPhone finns ute. Den som lever får se, iPhonestormen är på väg.