Walt Mossberg har intervjuat Steve Jobs vid D5 All Things Digital. En del mindre nyheter och sköna citat kom fram som resultat av denna pratstund.

Flera Macsajter har rapporterat live vilket alltid innebär lite olika uppfattning om vad som egentligen avhandlades. Macrumors har summerat det göttaste från fyra källor, där finns även länkar till dessa källor för dig som vill sluka allt som avhandlades.

Den största nyheten som presenterades och demonstrerades av Jobs var möjligheten att titta på YouTube via Apple TV. Denna funktion dyker upp om ett par veckor som en uppdatering av mjukvaran i Apple TV. Dessutom kom en hint om att HD–material är på gång till hobbyprojektet Apple TV.

När det konstaterades att iTunes har fått en enorm spridning, med många fler Windowsinstallationer än de för Macar, kommenterade Jobs med ännu en klassiker värdig sin T–shirt.

”It’s like offering a glass of ice water to people in hell.”

En annan kul sak som framkom var att Jobs medgav att han läser Fake Steve Jobs blogg, men att det inte är originalet själv som ligger bakom den.