Igår hade jag tur som kollade TV–tablån precis innan 23.00. Då sändes nämligen en färsk dokumentär om iPods historia på Discovery Channel. The iPod Revolution (iPodrevolutionen) startar med Steve Jobs återkomst till Apple, succén med iMac och Napsters uppdykande vilket startade musikrevolutionen på nätet. Sedan berättas historien om iTunes, iPod och iTunes Store med hjälp av några riktigt kända Appleprofiler samt rikligt med bilder och filmklipp.

Missade du iPodrevolutionen så går den i repris på lördag 7 april. Men försök för allt i världen inte hitta information om den på Discovery Channels egen torftiga webbplats. De har inte ens koll på sin egen tablå.

Kan du inte ge dig till tåls för att se den fullstora versionen, så ligger hela programmet upplagt hos Google video i (såklart) iPodvänligt format, klart för nedladdning.