Som många säkert känner till så har GB återupplivat klassikern Top Hat i årets glassuppställning. Jag blev ändå lite överraskad när jag vid min dagliga koll av MaxiMacs statistik såg ett par träffar på just frasen top hat glass.

En snabb sökning visade varför. Sommaren 2005 körde GB en kampanj där det gick att vinna iPod shuffle. När jag skrev om detta plockade jag fram 1972 års glassortiment och kryddade med mina egna önskningar om favorit i repris.

Storstrut, Top Hat och Superjet ingick i min egen önskelista. Nu har en av dessa retroklassiker återuppstått, inte illa. Det är skönt när önskningar slår in sådär. Räknar hårt med Storstrut nästa år.

Här skiner solen för fullt och temperaturen har dragit sig över på plussidan. Alltså ska jag omedelbums ge mig ut på jakt efter årets första, men absolut inte sista Top Hat.