Det är inte alla dagar ett grafiskt saftigt förstapersonspangarspel släpps till Mac. Nu har i alla fall Aspyr gjort just det med ett spel som lovar det mesta just ett sådant av tradition innehåller; Blood and Gore, Intense Violence, Partial Nudity samt Strong Language.

Prey låter dig anta rollen som Tommy, en Cherokee–indian som till vardags är bilmekaniker. När Tommy tillsammans med andra från sin stam blir bortförda av elaka rymdgubbar (finns det snälla, förutom ET?), börjar kampen för befrielse.

Spelet ser onekligen smaskigt ut rent visuellt och ska dessutom bjuda på en del för genren ovanliga spelmanövrer. En demo på hela 454 MB finns att ladda ned för dig som har en tillräckligt stark Mac (G5, Intel) med tillhörande grafikkort för att det hela ska fungera. Själv tillhör jag inte denna skara ännu, så rapportera gärna om Prey är bu eller bä i kommentarerna till denna artikel.