Om jag drev en svensk musikbutik på nätet skulle jag självklart skylta upp förstasidan med finalisterna i årets Melodifestival.

iTunes Store är en svensk musikbutik på nätet som drivs ifrån Luxemburg, Tyskland eller något annat anonymt ställe. Som före detta fysisk skivbutiksägare kan jag därför inte hålla mig från att skylta upp med årets finalfält här istället.

Andreas Johnson - A Little Bit of Love - SingleSonja Aldén - För Att Du Finns - EPAnna Book - Samba Sambero - SingleSebastian - When the Night Comes Falling - SingleVerona - La Musica - SingleMåns Zelmerlöw - Cara Mia - EPTommy Nilsson - Jag Tror På Människan - SingleSanna Nielsen - Vågar Du Vågar Jag - EPSarah Dawn Finer - I Remember Love - SingleThe Ark - The Worrying Kind - Single

Den enda av finalisterna som inte dykt upp i iTunes Store ännu är Marie Lindberg med Trying To Recall. Därför petade jag istället in Verona som hade årets låt med mest hitpotential – La Musica (följaktligen blev den sist i sin deltävling).

Koll på svenska artister och svensk musik i iTunes Store får du som vanligt genom itmusik.se.