Ett par mil härifrån (Luleå) åt Bodenhållet, har Skandinavisk design skiftat kostym till Macdaddy, den enda webb- och co-locationleverantören i Sverige som uteslutande jobbar med drift och support av Apples produkter.

Ingångspaketet består av en Mac mini, nästa steg en Mac Pro och sedan är det Xserve som gäller. Från 495 kronor/månad får du full kontroll över en Mac mini som sedan kan pumpa ut dina bitar på nätet. Daniel Ström berättar lite mer:

”Vi ser det som en självklarhet att när Macanvändare behöver ta steget och jobba ännu smartare med till exempel kalender-, backup- eller webb- och e-postservrar att det finns en leverantör som kan plattformens unika möjligheter. Mac OS X och Mac OS X Server är ljusår före till exempel Windows när det gäller säkerhet vilket gör den till en optimal plattform för Internettjänster.”

Detta initiativ kommer säkert att verka lockande för fler än mig, som gärna vill utnyttja alla möjligheter Mac OS X ger, även för webb.