Adobe har just avslutat sin grundliga lansering av Adobe CS3, som gått ut direkt över nätet. Det är inte så konstigt att det tagit lite tid att få ihop denna massiva samling samverkande program. Här finns en hel del nytt att sätta sig in i för dig som är mediaproffs.

Vill du veta mer om Adobe CS3 rekommenderas Adobes egen webbplats, vilken även innehåller en hel del videomaterial förutom själva lanseringsdemonstrationen.

Dessutom har Mattias Karlsson som vanligt bra koll på CS3 efter att ha jobbat med extendedpaketet i snart en månad. Mest fokus hos Moderskeppet ligger såklart på Photoshop. Mattias har dragit igång en avdelning som specifikt handlar just om nyheterna i Adobe Photoshop CS3. Här finns mer än en timme videomaterial och fler än 20 textguider.

Nu väntar vi bara med spänning på att Apple backar upp detta programpaket med uppdaterade Macar och en läcker Leopard.