iTunes har blivit uppdaterad med stöd för Apple TV. Som vanligt när iTunes petas upp ett pinnhål så släpps även QuickTime i ny version. Det är bara att kicka igång Programuppdatering under Äpplet i menyraden och installera dessa två.

Ännu finns ingen Apple TV att hitta här.

”Med iTunes 7.1 kan du nu avnjuta iTunes-innehåll som filmer, TV-program, musik och annat i soffan i vardagsrummet med hjälp av Apple TV. iTunes 7.1 stöder även en ny Cover Flow i helskärmsläge och har förbättrade sorteringsalternativ så att du kan bestämma precis hur iTunes ska sortera artister, album och låtar.”

Cover Flow kan täcka hela skärmen och är mycket rappare nu.

”QuickTime 7.1.5 innehåller mängder av buggfixar och åtgärdar kritiska säkerhetsproblem. Uppdateringen rekommenderas för alla QuickTime 7-användare.”