Får du inte tag i bästa bruna bubbelsockervattnet Jolt Cola, så finns det fler att välja bland: Afri-Cola, Amrat Cola, Apotekarnes Cola, Barr Cola, Big 8 Cola, Big Cola, Boylan Cane Cola, Breizh Cola, Bubba Cola, Campa Cola, Celeste Cola, Check Cola, Chero-Cola, China Cola, Classic Cola, Club Cola, Cola Turka, Compliments Cola, Count Cola, Cricket Cola, Cuba Cola, Diet Rite Cola, Double Cola, Evoca Cola, El Ché-Cola, Faygo Cola, Feichang Cola, Frescolita, Fuji-Cola, Inca Kola, Jolly Cola, Just Cola, Kitty Kola, Kofola, Kola Loka, Kola Real, Like Cola, Master Choice Cola, Mecca-Cola, OK Cola, Olvi Cola, OpenCola, Panda Cola, Parsi Cola, Pepsi, Premium-cola, President’s Choice Cola, Qibla Cola, Red Kola, R.C. Cola, Rola Cola, Safeway Select Cola, Sam’s Choice Cola, Shasta Cola, Tab, Thums Up, tuKola, Virgin Cola, Vita-Cola, XL Cola, Zam Zam Cola och Zelal Cola.

Eller så kanske det helt enkelt är läge för en reguljär Coca–Cola eller Coca–Cola light. Just nu har du dessutom chansen att vinna en iPod eller fem låtar från iTunes Store varannan timme, med hjälp av den kod som finns på insidan av korken till 0,5 och 1,5 litersflaskorna.

Eftersom detta är en musikvetartävling hade jag tänkt knipa en silverfärgad iPod nano 2 GB för egen del…