Erica Sadun har spekulerat i vad notan skulle landa på om hon skulle få en iTV. Det börjar ganska beskedligt…

”If you give a girl an iTV, she’s probably going to want to be able to hook the iTV up to the TV with some good quality cables. So figure another $50 for those cables…”

Sedan vill hon såklart ha en ny HDTV för att få ut mesta möjliga kvalitet. Med så bra bild gäller det att ljudet håller samma klass, ny ljudanläggning är nästan ett måste. Sedan är det såklart bra att ha en snabb dator med gott om hårddiskutrymme, till exempel en Mac Pro.

Sådär fortsätter resonemanget för att sluta med nytt möblemang för att matcha resten. Sedan kommer säkerligen en hel del annat smått och gott att släppas vid Mac Expo (iLife ’07 och iWork ’07 har redan plats hos amazon.com).

Med tanke på att hela två timmar är reserverade för Steve Jobs öppningspresentation detta år, kan det bli en dyr historia för världens prylslavar.