Som vanligt håller Apple hårt på säkerheten kring sina evenemang. Den enda ledtråd som ges vid själva nollpunkten för dagens begivenhet, är den stora siluettreklambild för iPod som täcker väggen ovanför entrén till Yerba Buena Theater i San Fransisco.

Analytiker hos Goldman Sachs tror att det som släpps idag bara är början på en ström utav konsumentprodukter från Apple under de närmaste sex till nio månaderna.

Vill du verkligen gå igång på riktigt obekräftade rykten så påstår sig en anonym källa ha hela upplägget klart. Bara att läsa innantill för dig som alltid brukar öppna julklapparna innan tomten kommer. Spoilervarning på detta inlägg, det kan ju faktiskt råka stämma helt och fullt med det vi kommer att få presenterat ikväll.

Troligtvis kommer en strömmande eftersändning av Showtimeföreställningen att läggas upp hos Apple.

Fler bilder av Yerba Buena Theaters fasad finns hos MacNN.