Såhär knappt ett dygn innan Apples förmodade filmtjänstdebut, spekuleras det friskt kring huruvida även helt nya produkter kan komma att lanseras. Nya iPod–modeller verkar givet. iPod nano förväntas få mer minne (8 GB) och eventuellt dyka upp i fler färger/material.

För att komplettera en filmtjänst vore en trådlös anslutning till hemmabion (Video Express), samt kanske till och med en egen serie platta TV–skärmar, smarta produkter att introducera.

En iPod med större skärm i bredbildsformat är något som många väntar sig. Om inte imorgon så inom den närmaste framtiden.

Många gamla Applefans hoppas fortfarande på att någon sorts efterföljare till Newton ska dyka upp. En riktig lågoddsare än så länge.

Det finns indikationer på att iPods glans börjat falna. Säkert ett symptom på en glidning mot alltmer kompetenta multifunktionsmobiler.

Själv anser jag att det är hög tid för Apple att ge sig in på mobiltelefonmarknaden, med full iPod–funktionalitet. Apple som alltid sett till den inhemska amerikanska marknaden i första hand, har varit sena att snappa upp det som händer i mer civiliserade (vad gäller mobilteknik) delar av världen.

Nu har dock även USA vaknat till vad gäller moderna kameramobiler med musikspelare. Det vore kalas om Apple kunde komma med en smartare lösning på hur man hanterar en mobiltelefon, än de vi får dras med idag.

Vill du se fler fejkbilder på tänkbara Appleprodukter så har Wired ställt samman ett galleri med sådana. Imorgon 19.00 svensk tid blir det Showtime. Då får vi se vad Steve Jobs med flera har filat på den senaste tiden.