Ett envist regnoväder belägrade New York över natten. Något som gjort det aningen mindre trevligt att campa i kön inför öppningen av Apples nya flådiga Manhattanbutik.

Steve Jobs har i alla fall varit på plats och inspekterat skarvarna på kuben inför invigningen som ska ske just i detta nu. Apples VD såg ovanligt smal ut på de bilder som dykt upp.

CNET har lagt upp en liten video som bland annat inkluderar en intervju med besökare nummer 1 i kön, Stormy Shippy (ja, han heter faktiskt det). Även andra premiärlejon får här berätta om det speciella med att vara på plats när en ny Applebutik invigs.

Här är en riktigt snygg serie nattbilder på kuben ur en massa vinklar. Mycket glas att putsa blir det. De 9 miljoner USD som kuben uppges ha kostat kommer lätt att betala sig många, många gånger om i reklamvärde.