Nu har täckelset fallit för den glaskub som utgör entré till Apples underjordiska butik på Femte Avenyn i New York. Den stora butiken i ett plan kommer att ha konstant öppet 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar per år.

Denna Applebutik har en något annorlunda inriktning gentemot det som är vanligt. Man fokuserar på ovanligt många Macar (>100) och iPods (>200) samt en rejäl Genius Bar, iPod Bar och Studio fullmatad med personal (nästan 300 anställda). Däremot har den ingen Theater, detta sköts istället av butiken i SoHo.

Räkna med att det kommer att dyka upp en eller flera riktigt maffiga reklamfilmer från Apple för denna butik. Flera skilda team utsända av Apple har synts på plats med videokameror, filmkameror och stillbildskameror.

Vill du se och läsa mer om denna intressanta skapelse, så kan du gärna botanisera i följande lista: