Dags att kicka igång Programuppdatering igen. Apple har lagt ut uppdateringar för alla iLife ’06–program utom GarageBand 3. Även iTunes har fått en uppdatering

iDVD 6.0.1 – Denna uppdatering för iDVD 6 löser problem med integreringen med andra iLife-program, import av tidigare projekt och vissa problem rörande teman. Den åtgärdar också ett antal mindre problem.

iPhoto 6.0.1 – Den här iPhoto-uppdateringen löser problem med photocasting, visning av miniatyrbilder i stora bibliotek och med beställning av kort, kalendrar och böcker. Den åtgärdar även ett antal mindre problem.

iMovie HD 6.0.1 – Uppdateringen av iMovie HD 6 åtgärdar problem med renderingsprestanda för Ken Burns-effekten, redigeringsprestanda med skrubbningslisten och bildkvaliteten i temana. Den åtgärdar även ett antal mindre problem.

iWeb 1.0.1 – Uppdateringen för iWeb 1.0 åtgärdar problem som rör publicering och bloggar. Den åtgärdar även ett antal mindre problem.

iTunes 6.0.3 – Förbättrad stabilitet och prestanda.

www.macminute.com