Inbyggd radio för iPod har varit ett önskemål/gnällobjekt för många. Nu har Apple fått till även denna funktion på ett mycket elegant sätt. Radio Remote är en yttepytteliten radio kombinerad med en fjärrkontroll alá iPod shuffle. Ansluts till dock–kontakten på nya iPod med video och iPod nano. Din iPods skärm blir en perfekt display och det fina är att denna radio har RDS, så att du kan se den textinformation som radiokanalen sänder ut.

Radio Remote har även en liten klämma på baksidan som gör att du lätt fäster den på lämpligt ställe. Hörlurarna ansluts direkt i Radio Remote och det medföljer även ett par hörlurar med kortare kabel så att du slipper kabeltrassel.

Ny programvara för iPod har släppts för att ge stöd till Radio Remote och fixa lite buggar. Ladda ned iPod Updater 2006-01-10 via Programuppdatering under Äpplet i menyraden, eller via Apples nedladdningssida.

Köp direkt från Apple Store.

Prisuppgift inklusive moms.

www.apple.com