Många blev säkert förvånade över att iMac var först ut med Intelprocessor. Egentligen är det väldigt logiskt.

iMac är den mest kompletta Mac som kan visa upp Apples nya Intelklara mjukvara. Mac OS X 10.4.4, Front Row, iLife ’06 och iWork ’06 är perfekta verktyg för att visa upp en smidig överrgång till den nya Intelmiljön.

Det som lurat många är säkert det faktum att iMac G5 relativt nyligen fick en uppdatering. Det smarta med detta är att Apple samtidigt kunde anpassa den nya formen till det kommande moderkortet för Intel Core Duo.

Alla komponenter förutom just moderkort med processor är i full produktion, därför var det mycket enklare att undvika rykten och läckor kring skiftet innan premiären. Något som är mycket svårt med en helt ny modell.

iMac är nu mer än någonsin ett kanonköp. Samma kompletta lösning som tidigare, men mer än dubbelt så snabb med bättre grafikkort och ny mini–DVI–anslutning som kan driva Apples 23–tums Cinema HD bildskärm. Mighty Mouse och iLife ’06 ingår.

www.macworld.com

Köp direkt från Apple Store – snabb leverans och gratis frakt.

Prisuppgifter inklusive moms.