Löjligt, jag säger löjligt imponerande. Det är nästan lite knäckande med alla möjligheter till kreativt skapande som Apple visade upp med nya iPad Pro. Jag är ju inte riktigt så bra på sånt. Apples egna processorutveckling spöar dessutom allt och Intel har inte särskilt mycket att komma med annat än att vara bakåtkompatibelt.

Nya MacBook Air och kraftfulla Mac mini är helt ok, men de har inte Apples vansinnigt heta A12X Bionic som motor.

iPad Pro smart tangentbord

Varför ska jag egentligen ha en MacBook när en iPad Pro knäcker merparten av alla bärbara datorer? Kommer Mac att finnas kvar som just bakåtkompatibel arbetshäst eller gör Apple ännu ett processorskifte till sina egna för varje år dramatiskt förbättrade processorer?

Den som lever får se, men det är helt klart att Apple idag är extremt väl rustade på alla fronter med iPhone, iPad och uppdaterade Macar.

Har du inte sett dagens Applepresentation så gör det, sedan är det bara att dyka ned och fördjupa sig i vad som kan bli nästa Applepryl för dig, beroende på vad som är på tur för uppdatering.

Sedan får man säga att det var en ovanligt (lite väl) uppsluppen presentation, med som det verkade många Appleanställda i publiken, istället för vanligtvis mer kyliga och jobbfokuserade mediamänniskor.

”A12X Bionic är vårt smartaste, mest kraftfulla chip någonsin. Det är utrustat med Neural Engine, som utför fem biljoner beräkningar per sekund och möjliggör avancerad maskininlärning.”