Alldeles strax är det dags att sjunka ned i soffan när Apples stora höstföreställning drar igång. Det blir nya iPhone där vi har hyfsat bra koll på utsidan men inte vet nästan något om insidan och vilka nya förmågor som väntar. Har du inte möjlighet att se showen på stor skärm så går det nu för första gången att se Apple Event live på Twitter.

Det ska bli intressant att se om möjligheterna att direkt pumpa ut nyheter har utvecklats i och med denna Twittersändning. Apples integrering av sociala medier vid presentationen av Apple Watch var ambitiös men kom i skymundan av allt teknikstrul.

Apple har förutom Twitter på sistone utsträckt möjligheterna att se presentationen live genom Firefox och Chrome samt Edge under Windows 10 förutom Safari.

”The event kicks off at 10 AM PDT and can also be streamed via Apple TV and Apple’s Events site on the web, as usual.”