Apples omsättning låg på 52,6 miljarder USD för sitt fjärde kvartal som avslutades 30 september 2017. Det innebär än ökning med 12 procent från motsvarande kvartal året innan. Alla produktkategorier har ökat och det är det bästa kvartalet någonsin för tjänstesidan.

iPhone X

Allt är på plats för en grymt stark julhandel med iPhone X som tungviktare vilken kan slå alla rekord och ge avbräck för andra som tävlar om våra julklappspengar.

”With fantastic new products including iPhone 8 and iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3, and Apple TV 4K joining our product lineup, we’re looking forward to a great holiday season, and with the launch of iPhone X getting underway right now, we couldn’t be more excited as we begin to deliver our vision for the future with this stunning device.”

–Tim Cook, Apple CEO